Стійкість як ознака банди - Гаврилов, Ю. Г.; Гаврилов, Ю. Г.; Havrylov, Yu. H. (Одеса : Видавничий дім "Гельветика", 2017)
Статтю присвячено визначенню стійкості як ознаки банди, а також – організованої групи та злочинної організації. Розглянуто та проаналізовано позиції науковців щодо цієї проблеми. Запропоновано виділяти об’єктивні та суб’єктивні ознаки стійкості.

Устойчивость как признак банды. Статья посвящена определению устойчивости как признака банды, а также – организованной группы и преступной организации. Рассмотрены и проанализированы позиции ученых касательно этой проблемы. Предложено выделять объективные и субъективные признаки устойчивости.

Stability as a band significant. The article is devoted to determining stability as a sign of a gang, as well as an organized group and a criminal organization. The positions of scientists on this problem are considered and analyzed. It is proposed to allocate objective and subjective signs of stability.
Гаврилов Ю. Г. Стійкість як ознака банди / Ю. Г. Гаврилов // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: В. В. Завальнюк (голов. ред.) [та ін.]. – Одеса : Видавничий дім "Гельветика", 2017. – Вип. 78. – С. 41-47.
Keywords: банда; бандитизм; організатор; співучасть; організована група; злочинна організація; стійкість; озброєність; напад; банда; бандитизм; организатор; соучастие; организованная группа; преступная организация; устойчивость; вооруженность; нападение; Gang; robbery; organizer; complicity; an organized group; criminal organization; stability; armament; attack