Шляхи удосконалення інформаційно-аналітичної обробки інформаційних масивів криміналістичних обліків - Бондар, В. С.; Бондарь, В. С.; Bondar, V. S. (Одеса : Видавничий дім "Гельветика", 2017)
У статті висвітлюються напрями подальшого удосконалення інформаційно-аналітичного забезпечення криміналістичної діяльності. Пропонуються шляхи інтеграції обліків та колекцій, які будуть сприяти формуванню єдиного інформаційного простору та забезпеченню безперервного процесу обробки інформації на основі ресурсів органів внутрішніх справ та Національної поліції, а також інформаційних ресурсів державних та комунальних органів, громадських об’єднань, організацій, інформації про посадових осіб та громадян.

Пути усовершенствования информационно-аналитической обработки информационных массивов криминалистических учётов. В статье освещаются направления дальнейшего усовершенствования информационно-аналитического обеспечения криминалистической деятельности. Предлагаются пути интеграции учётов и коллекций, которые будут способствовать формированию единого информационного пространства и обеспечению непрерывного процесса обработки информации на основе ресурсов органов внутренних дел и Национальной полиции, а также информационных ресурсов государственных и коммунальных органов, общественных объединений, организаций, информации о должностных лицах и гражданах.

Ways of improvement of information-analytical processing of information files of criminalistical accounts. The article highlights the directions of further improvement of information and analytical support of criminalistic activity. There are proposed ways of integrating accounts and collections that will contribute to the formation of a single information space and to ensure a continuous process of processing information based on the resources of internal affairs and the National Police as well as information resources of state and municipal bodies, public associations, organizations, information on officials and citizens.
Бондар В. С. Шляхи удосконалення інформаційно-аналітичної обробки інформаційних масивів криміналістичних обліків / В. С. Бондар // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: В. В. Завальнюк (голов. ред.) [та ін.]. – Одеса : Видавничий дім "Гельветика", 2017. – Вип. 78. – С. 28-33./ В. С. Бондар // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: В. В. Завальнюк (голов. ред.) [та ін.]. – Одеса : Видавничий дім "Гельветика", 2017. – Вип. 78. – С. 28-33.
Keywords: аналіз; база даних; ідентифікація; інформація; інтеграція; Національна поліція; масив даних; МВС України; обробка інформації; об'єкти обліків; анализ; база данных; идентификация; информация; интеграция; Национальная полиция; массив данных; МВД Украины; обработка информации; объекты учётов; analysis; database; identification; information; integration; National Police; data set; Ministry of Internal Affairs of Ukraine; information processing; accounting objects