Захист сімейних та спадкових прав : практикум для здобувачів вищої освіти першого (бакалавр.) рівня, спец. D8 «Право» / 081 «Право» - Харитонов Є. О.; Харитонов Євген Олегович; Kharytonov Yevhen O.; Берназ-Лукавецька О. М; Берназ-Лукавецька Олена Михайлівна; Bernaz-Lukavetska Olena M.; Давидова І. В.; Давидова Ірина Віталіївна; Davydova Iryna V.; Адамова О. С.; Адамова Олена Семенівна; Adamova Olena S.; et al. (Одеса : Фенікс ; Національний університет "Одеська юридична академія", 2025)
Практикум містить перелік тем, які розглядаються під час навчання, питання практичних занять, кейси, які здобувачі освіти вирішують у процесі навчання, завдання для самостійної роботи, рекомендовану наукову літературу. Розроблено для здобувачів вищої освіти за спеціальністю 081 «Право».
Захист сімейних та спадкових прав : практикум для здобувачів вищої освіти першого (бакалавр.) рівня, спец. D8 «Право» / 081 «Право» [Електронне видання] / Є. О. Харитонов, О. М., Берназ-Лукавецька, І. В. Давидова, О. С, Адамова, С. С. Журило, В. С. Личко, О. О. Оскілко, Ю. Ю. Цал-Цалко, І. А. Яніцька; за ред.: Є. О. Харитонова, О. М. Берназ-Лукавецької ; НУ «Одес. юрид. академія». – Одеса : Фенікс, 2025. – 70 c. – Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.31055…
Keywords: сімейне право; family law; inheritance law; спадкове право