Історія держави і права : навчально-методичні рекомендації до вивчення дисципліни. Для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «бакалавр» в галузі знань 08 «Право» за спеціальністю 081 «Право» факультету адвокатури та антикорупційної діяльності - Єфремова, Наталя Володимирівна; Горяга, Оксана Вікторівна (Одеса : Фенікс, 2024)
Навчально-методичні рекомендації підготовлено з метою надання методичної допомоги в опанування дисципліною «Історія держави та права» й самостійного вивчення найважливіших тем. Матеріали рекомендацій складено на основі попередніх видань та згідно зі змінами навчального плану 2023 р. Видання містить перероблені навчальні матеріали, плани практичних занять та список літератури, пояснення щодо змісту самостійної роботи здобувачів та питання до екзамену із зазначеної дисципліни. Видання стане у нагоді всім, хто цікавиться питаннями історії держави і права зарубіжних країн та України.
Єфремова Н. В. Історія держави і права : навч.-метод. реком. для здобувачів вищ. освіти ступ. «бакалавр» в галузі знань 08 «Право» за спец. 081 «Право» ф-ту адвокат. та антикоруп. діяльності НУ «Одес. юрид. академія» / Н. В. Єфремова, О. В. Горяга. – (Серія «Навчально-методичні посібники»). – Одеса : Фенікс, 2024. – 82 с. – Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.27213
Keywords: Утворення Афінської держави; Утворення античних міст-держав Північного Причорномор’я та Приазов’я; Держава та право Візантії; Держава та право Польщі; Держава і право Київської Русі; Українська держава на сучасному етапі; Навчально-методичні рекомендації