Спадкування за правом представлення як особливий порядок закликання до спадщини спадкоємців за законом - Фомічова, Наталя Василівна; Фомічова, Н. В.; Fomichova, Natalia V. (Одеса : Гельветика, 2019)
Наукову статтю присвячено дослідженню спадкування за правом представлення. Зазначено, що спадкування за правом представлення є особливим порядком закликання спадкоємців за законом. Окреслено, що лише за наявності визначених умов спадкоємці за правом представлення можуть успадкувати майно.

The scientific article is devoted to the study of inheritance by the right of representation. It is indicated that inheritance under the law of representation is a special order of vocation of heirs by law. It was established that only under certain conditions, heirs by the right of representation can inherit property.
Фомічова Н. В. Спадкування за правом представлення як особливий порядок закликання до спадщини спадкоємців за законом / Н. В. Фомічова // Юридичний вісник. - Одеса : Гельветика - 2019. - № 2. - С. 77-82.
Keywords: спадкування за законом; спадкоємці; спадкування за право представлення; спадщина; порядок спадкування; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; inheritance by law; heirs; inheritance for the right of representation; inheritance; order inheritance