Чорноморське економічне співтовариство - Дубей, Т.; Dubey, T. (My University, 2010)
Щодо проблематики даного питання автор статті зазначає те, що зважаючи на незначний строк функціонування ОЧЕС, у вітчизняній літературі з права міжнародних організацій особливості правосуб’єктності ОЧЕС вивчалися лише фрагментарно. Відсутні дослідження, присвячені аналізу правової природи актів, що приймаються в рамках ОЧЕС. Також залишилися поза увагою українських вчених основні міжнародно-правові засади співтовариства між ОЧЕС та Євросоюзом і третіми державами.
Дубей Т. Чорноморське економічне співтовариство / Т. Дубей // Міжнародні читання присвячені пам’яті професора Імператорського Новоросійського університету П. Є. Казанського: матеріали Міжнародної конференції (м. Одеса, 22-23 жовтня 2010 року). - Одеса, 2010. - С. 168-170.
Keywords: чорноморське економічне співтовариство; міжнародні організації; черноморское экономическое сообщество; Black Sea Economic Community; международные организации; international organizations