Особа злочинця як елемент криміналістичної характеристики контрабанди культурних цінностей - Фурман, Я. В.; Furman, Y. V. (Одеса : Юрид. л-ра, 2013)
У статті розглянуто особу злочинця, яка займається контрабандою культурних цінностей. Основну увагу зосереджено на практичному застосуванні теоретичних засад вивчення особи злочинця, надано характеристику особи контрабандиста, наведено класифікацію контрабандистів.
Фурман Я. В. Особа злочинця як елемент криміналістичної характеристики контрабанди культурних цінностей / Я. В. Фурман // Актуальні проблеми держави і права: зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.]; МОН України, НУ ОЮА. – Одеса: Юрид. л-ра, 2013. – Вип. 70. - С. 364-369.
Keywords: контрабанда культурних цінностей; контрабандист; криміналістична характеристика; особа злочинця; організована злочинна група; скупники антикваріату; контрабанда культурных ценностей; криминалистическая характеристика; личность преступника; организованная преступная группа; скупщики антиквариата; smuggling of cultural property; smuggler; criminological characteristics; individual criminals and organized criminal group; antiques buyers