Концепт "МАТЕРИНСЬКА МОВА" і навколо нього - Карпець, Л.А.; Карпець, Любов Анатоліївна; Karpets, L. A. (ВД "Гельветика", 2017)
У статті висвітлюється екзистенційний характер мовної палітри через концепт «материнська мова». Виокреслений екзистенціонал підкреслює одну із найважливіших особливостей мови — зв’язок з лоном матері, належність до роду людського.

The article deals with the existential nature of the language palette through the concept of «mother language». Existential emphasizes one of the most important features of the language — communication with the mother's womb, belonging to the humanity
Карпець Л. А. Концепт "МАТЕРИНСЬКА МОВА" і навколо нього / Л. А. Карпець // Одеський лінгвістичний вісник. – 2017. – Вип. 10. – Т. 2. – С. 21-24.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; материнська мова; рідна мова; генетичний код; mother language; native language; genetic code