Перспективи запровадження обов'язкового страхування юридичної відповідальності адвокатів - Куліш, В. О. (Одеса: Фелікс, 2013)
У статті досліджуються деякі аспекти страхування професійної діяльності адвокатів в Україні, що покликане забезпечити захист фахівців юридичної сфери від судових позовів та одночасно гарантувати клієнтам захист їх прав. Запропоновані види захисту професійної відповідальності адвокатів.
Куліш В. О. Перспективи запровадження обов'язкового страхування юридичної відповідальності адвокатів / В. О. Куліш // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.525-528.
Keywords: адвокатська діяльність; страхування професійної відповідальності адвоката; адвокатський ризик; адвокатура; страхування професійної відповідальності