Мобільний застосунок для моніторингу цукрового діабету : бакалаврська робота - Фатєєнков Данило Віталійович (Одеса : НУ "ОЮА", 2024)
Текст кваліфікаційної роботи складається з 60 сторінок основного матеріалу і 61 сторінки загального тексту. Робота має 3 розділи, 48 рисунків, 4 таблиці, 1 додаток та 15 літературних джерел. Мета роботи – створення мобільного застосунку для моніторингу цукрового діабету, що функціонуватиме як інструмент для користувачів у веденні контролю за рівнем цукру в крові. Об'єктом дослідження є специфіка розробки мобільного застосунку для моніторингу цукрового діабету та організація його інтерфейсу та функціоналу. Предметом дослідження є засоби розробки мобільного застосунку для моніторингу цукрового діабету. У кваліфікаційній роботі розроблено мобільний застосунок для моніторингу цукрового діабету з можливістю маніпулювання рівнем цукру в крові та іншими параметрами здоров'я. Досліджено специфіку розробки мобільних застосунків для медичних потреб та організацію функціоналу та інтерфейсу з використанням технологій файлів формату .XML. Розроблений застосунок може бути використаний не лише для моніторингу цукрового діабету, а й для інших медичних потреб, що вимагають систематичного контролю та аналізу даних здоров'я. The text of the qualification thesis consists of 60 pages of main material and 61 pages of total text. The thesis has 3 chapters, 48 figures, 4 tables, 1 appendix, and 15 literary sources. The purpose of the study is to create a mobile application for monitoring diabetes, which will function as a tool for users to control their blood sugar levels. The object of the research is the specifics of developing a mobile application for diabetes monitoring and organizing its interface and functionality. The subject of the research is the means of developing a mobile application for diabetes monitoring. In the qualification thesis, a mobile application for diabetes monitoring was developed with the ability to manipulate blood sugar levels and other health parameters. The specifics of developing mobile applications for medical needs and organizing functionality and interface using .XML file format technologies were studied. The developed application can be used not only for diabetes monitoring but also for other medical needs that require systematic control and analysis of health data.
Фатєєнков Д. В. Мобільний застосунок для моніторингу цукрового діабету : бакалаврська робота / Д. В. Фатєєнков. – Одеса : НУ "ОЮА", 2024. – 61 с.
Keywords: цукровий діабет; мобільний застосунок; SQLite; XML; моніторинг; diabetes; mobile application; monitoring