Спеціальна фізична підготовка: метод. рекомендації для підготовки до практ. занять та самост. роботи здобувачів вищої освіти ступеня бакалавра в галузі знань 26 «Цивільна безпека» за спеціальністю 262 «Правоохоронна діяльність» - Чертов, І. І.; Салик, В. В.; Кірюхін, І. А.; Костєв, С. В. (Одеса : Національний університет «Одеська юридична академія», 2025)
Методичні рекомендації призначені для здобувачів вищої освіти ступеня бакалавра, які навчаються за спеціальністю 262 «Правоохоронна діяльність» галузі знань 26 «Цивільна безпека». Матеріали спрямовані на формування та вдосконалення практичних умінь і навичок зі спеціальної фізичної підготовки, необхідних для безпечного та ефективного виконання службових завдань у повсякденних і екстремальних умовах. Методичні рекомендації містять завдання до практичних занять і самостійної роботи, що забезпечують системне засвоєння навчального матеріалу дисципліни «Спеціальна фізична підготовка».
Спеціальна фізична підготовка: метод. рекомендації для підготовки до практ. занять та самост. роботи здобувачів вищої освіти ступеня бакалавра в галузі знань 26 «Цивільна безпека» за спеціальністю 262 «Правоохоронна діяльність» / І. І. Чертов, В. В. Салик, І. А. Кірюхін, С. В. Костєв. - Одеса : Національний університет «Одеська юридична академія», 2025. - 55 с. - Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.32322
Keywords: спеціальна фізична підготовка; special physical training