Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Стратегічний менеджмент" - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-тет, 2025)
Комплекс включає: 1. Власюк К. В. Силабус навчальної дисципліни «Стратегічний менеджмент». 2. Власюк К. В. Робоча програма навчальної дисципліни «Стратегічний менеджмент». 3. Конспект лекцій з дисципліни «Стратегічний менеджмент». 4. Власюк К. В «Стратегічний менеджмент» : метод. реком. до практичних робіт. 5. Власюк К. В. «Стратегічний менеджмент»: метод. реком. до виконання самостійних робіт. 6. Питання до екзамену.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Стратегічний менеджмент" ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2025. – Режим доступу: