Генеза кримінально-правового механізму захисту економічної конкуренції в Україні - Мироненко, Юрій Сергійович (Одеса: Фенікс, 2020)
В статті розкрито та проаналізовано питання кримінально-правового механізму захисту економічної конкуренції в Україні.
Мироненко Ю. С. Генеза кримінально-правового механізму захисту економічної конкуренції в Україні / Ю. С. Мироненко // Проблеми антимонопольно-конкурентного законодавства: матеріали всеукраїнського круглого столу з навчального курсу Антимонопольне законодавство (м. Одеса, 20 січня 2020 року). / відпов. ред. С. Б. Мельник. – Одеса : Фенікс, 2020. – С. 33-40.
Keywords: кримінально-правовий механізм; захист; економіка; економічна конкуренція; кримінальна відповідальність; Антимонопольний комітет