Референційна інтерпретація категорії означеності/неозначеності в українській мові - Лабетова, В. М.; Лабетова, Вікторія Михайлівна; Labetova, V. М. (ВД "Гельветика", 2017)
У статті проаналізовано категорію означеності/неозначеності в українській мові крізь призму теорії референції. На матеріалі текстів суспільно-політичного дискурсу виявлено закономірності, які діють під час реалізації референтних значень іменних груп засобами означеності/неозначеності.

The article deals with the category of definiteness/indefiniteness in the Ukrainian language through the prism of the theory of reference. On the material of the texts of socio-political discourse are revealed that regularities, that act during the realization of the reference -values of nominal groups by means of definiteness/indefiniteness.
Лабетова, В. М. Референційна інтерпретація категорії означеності/неозначеності в українській мові / В. М. Лабетова // Одеський лінгвістичний вісник. – 2017. – Cпецвип. – С. 115-118.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; референція; категорія означеності/неозначеності; індивідуалізація; ідентифікація; reference; category of definiteness/indefiniteness; individualization; identification