Правовий захист інформації - Логінова, Наталія Іванівна; Логинова, Наталья Ивановна; Loginova, Natal'ja I.; Дробожур, Ростислав Романович; Дробожур, Ростислав Романович; Drobozhur, Rostislav R. (Одеса : Фенікс, 2015)
Посібник призначений для студентів напряму (спеціальності) "правознавство", які вивчають дисципліну "Правовий захист інформації". Посібник охоплює теоретичний і практичний матеріал, необхідний для отримання знань та умінь у сфері інформаційної безпеки та захисту інформації. Посібник може бути корисним для аспірантів, викладачів та інших спеціалістів гуманітарного профілю, що використовують у своїй діяльності інформаційні технології.
навчальний посібник
Логінова Н. І. Правовий захист інформації : навч. посібн. / Н. І. Логінова, Р. Р. Дробожур. - Одеса : Фенікс, 2015. - 264 с.
Keywords: правовий захист інформації; інформаційні технології; захист інформації; інформаційна безпека; правовая защита информации; информационные технологии; защита информации; информационная безопасность; legal protection of information; informational technologies; protection of information; informational security