Номинативный аспект лексико-семантического поля "водное транспортное средство" (на материале англоязычных номинаций круизных лайнеров) - Загребельная, Н. В.; Загребельна, Наталія В’ячеславівна; Zagrebelna, N. V. (Одеса, 2016)
Статтю присвячено дослідженню номінативних особливостей елементів лексико-семантичного поля «водний транспортний засіб» в англійській мові на матеріалі номінацій круїзних лайнерів. У роботі розглядаються основні підходи до вивчення номінативних процесів у мові, а також аналізуються мотиваційні ознаки досліджуваних номінацій.

The given article deals with the investigation of the nominative peculiarities of the elements of the lexical semantic field “water transport vessel” based on the English nominations of cruise liners. Main trends in the study of nominative process in the language are being viewed; motivation features of the studied nominations are being analyzed.
Загребельная Н. В. Номинативный аспект лексико-семантического поля "водное транспортное средство" (на материале англоязычных номинаций круизных лайнеров) / Н. В. Загребельная // Одеський лінгвістичний вісник. – 2016. – Вип. 7. – С. 47-50.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; лексико-семантичне поле; номінація; мотиваційна ознака; lexical semantic field; nomination; motivation feature