Завещательный отказ по законодательству Украины и некоторых зарубежных стран - Деревнин, Владимир Сергеевич (Одеса, 2017)
У статті розглядаються концептуальні положення субінститута заповідального відказу в цивільному праві, в т. ч. поняття і правова сутність заповідального відказу, і відказоодержувача, предмет, суб’єкти, строки заповідаль-них відмов.
Деревнин В. С. Завещательный отказ по законодательству Украины и некоторых зарубежных стран / Н. М. Дихта // Часопис цивілістики : наук.-практ. журн. / редкол.: Є. О. Харитонов (голов. ред.), О. І. Харитонова (заст. голов. ред.), К. Г. Некіт (відп. секр.) [та ін.]. - Одеса, 2017. – Вип. 25. – С. 53-56.
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; наследование; завещание; завещательные распоряжения; завещательный отказ; inheritance; will; testamentary orders; testamentary refusal