Принципи організації та діяльності адвокатури в Україні - Луковець, К. С. (Одеса: Юридична література, 2015)
Стаття присвячена загальнотеоретичному дослідженню системи принципів здійснення адвокатської діяльності в Україні. Зроблено висновок, що принципи верховенства права, законності, незалежності, конфіденційності та уникнення конфлікту інтересів мають велике значення для організації та діяльності адвокатури України.
Луковець К. С. Принципи організації та діяльності адвокатури в Україні / К. С. Луковець // Адвокатура: минуле та сучасність : матеріали V Міжнар. наук. конф. (14 листоп. 2015 р., м. Одеса.) / уклад. : І. В. Гловлюк, О. В. Малахова, Л. Ю. Чекмарьова ; відп. за вип. М.М. Стоянов; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». - Одеса : Юридична література, 2015. – С. 89-91.
Keywords: адвокат; адвокатська діяльність; адвокатське самоврядування; принципи адвокатури; функціональні та організаційні основи адвокатури; верховенство права; законність