Цифрова візуалізація як засіб криміналістичного забезпечення судового провадження - Мирошниченко, Юрій Михайлович; Мирошниченко, Ю. М.; Myroshnychenko, Yurii M. (Одеса : НУ «ОЮА», 2026)
Розкрито значення мультимедійних технологій для оптимізації судового пізнання у кримінальному провадженні. Запропоновано розмежування доказових та ілюстративних форм візуалізації, визначено їх процесуальні функції й перспективи нормативного врегулювання. The paper reveals the significance of multimedia technologies for optimizing judicial cognition in criminal proceedings. A distinction between evidentiary and illustrative forms of visualization is proposed, and their procedural functions and prospects for normative regulation are determined.
Мирошниченко Ю. Цифрова візуалізація як засіб криміналістичного забезпечення судового провадження. Криміналістика майбутнього: цифрові інновації, штучний інтелект, глобальні виклики та загрози: збірник матеріалів міжнар. наук.–практ. конф. (м. Одеса, 5 черв. 2026 р.) / заг. ред. С. Ківалова, М. Аракеляна. Одеса : НУ «ОЮА», 2026. С. 93-96. URL: https://doi.org/10.32837/11300.33442
Keywords: судове провадження; візуалізація; судове пізнання; доказування; криміналістика; judicial proceedings; visualization; judicial cognition; proof; criminalistics