Застосування правила естоппель як засіб захисту від недобросовісної поведінки - Мануїлова, Анна Іванівна (Одеса: Гельветика, 2020)
У статті розглянуто становлення принципу естоппеля в міжнародному праві , визначені підходи до розуміння принципу естоппеля, як засіб захисту від недобросовісної поведінки.
Мануїлова А. І. Застосування правила естоппель як засіб захисту від недобросовісної поведінки / А. І. Мануїлова // Права людини – пріоритет сучасної держави : збірник матер. Всеукр. наук.-практ. Інтернет-конференції (10 грудня 2020 року, м. Одеса) / відп. ред. М. Р. Аракелян. – Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2020. – С. 12-15
Keywords: принцип естоппеля; ситуація естоппеля; добросовісність; правила естоппель