Економічні та соціальні чинники злочинності - Кітвіченко, В. О. (Одеса: Фенікс, 2012)
В статті розглянуто економічні та соціальні детермінанти злочинності, які діють у різних сферах нашого суспільства. Визначено особливості таких злочинів, а також теоретичні та практичні проблеми їх існування.
Кітвіченко В. О. Економічні та соціальні чинники злочинності / В. О. Кітвіченко // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.272-273.
Keywords: злочинність; прогнозування кількості злочинів; соціальні чинники злочинності; економічні чинники злочинності