Трансформація політичних систем Латвії, Литви та Естонії в умовах інтеграції в європейське співтовариство - Скриль, Сергій Анатолійович (Одеса : Фенікс, 2015)
У статті розглянуто проблеми трансформації політичних систем Латвії, Литви та Естонії в умовах інтеграції в Європейське співтовариство. Досліджуються особливості «єдиного політичного простору» країн Балтії, що сформований після розпаду СРСР.

В статье рассмотрены проблемы трансформации политических систем Латвии, Литвы и Эстонии в условиях интеграции в Европейский Союз. Исследуются особенности «единого политического пространства» стран Балтии, которое сформировалось после распада СССР.

The article describes in difficulties in transformation of political systems in Lithuahia, Latvia, and Estonia under the process of integration into the European community. Certain features of the single political region of Baltic states are being explored, which was created after the breakup of the Soviet Union.
Скриль С. А. Трансформація політичних систем Латвії, Литви та Естонії в умовах інтеграції в європейське співтовариство / Скриль С. А. // Актуальні проблеми політики зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), Л. І. Кормич (заст. голов. ред.), М. А. Польовий (відп. секр.) [та ін.] ; НУ «ОЮА», Південноукр. центр гендер. проблем. – Одеса : Фенікс, 2015. – Вип. 54. – С. 146-152.
Keywords: трансформація політичних систем; Латвія; Литва; Естонія; інтеграція в Європейське співтовариство; демократичний транзит; Європейський Союз; єдиний прибалтійський політичний простір; трансформация политических систем; Латвия; Литва; Эстония; интеграция в Европейское сообщество; демократический транзит; Европейский Союз; единое прибалтийское политическое пространство; transformation of political systems; Latvia; Lithuania; Estonia; integration into the European Community; democratic transit; The European Union; only the Baltic political space