Особливості принципу оперативності в діяльності адвоката в цивільному процесі - Ямчук, М. Р. (Одеса: Юридична література, 2015)
В статті розглянуто авторське бачення принципу оперативності в діяльності адвоката в цивільному процесі. Зроблено висновок, що принцип оперативності відіграє важливу роль для адвоката, як представника в цивільному процесі, адже як адвокат застосовує принцип опертивності з основними тактичними принципами, залежить і подальша тактика і досягнення поставленої мети, яку він має досягти
Ямчук М. Р. Особливості принципу оперативності в діяльності адвоката в цивільному процесі / М. Р. Ямчук // Адвокатура: минуле та сучасність : матеріали V Міжнар. наук. конф. (14 листоп. 2015 р., м. Одеса.) / уклад. : І. В. Гловлюк, О. В. Малахова, Л. Ю. Чекмарьова ; відп. за вип. М.М. Стоянов; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». - Одеса : Юридична література, 2015. – С. 67-69.
Keywords: адвокатура; адвокатська діяльність; цивільний процес; принцип оперативності; принципи; незалежність; законність; адвокатська етика