Філологічні студії, освіта та медіакомунікації: тенденції, виклики, перспективи : матеріали ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції. (м. Одеса, Міжнародний університет, 1-2 груд. 2025 р.) - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнародний університет, 2025)
До збірника «Філологічні студії, освіта та медіакомунікації: тенденції, виклики, перспективи» увійшли тези доповідей та статті за такими секціями: романо-германська філологія, слов’янська філологія, педагогічні науки, журналістика і мас-медіа, література та переклад.
Філологічні студії, освіта та медіакомунікації: тенденції, виклики, перспективи : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практич. конф. (м. Одеса, Міжнар. ун-т, 1-2 груд. 2025 р.). - Одеса : Міжнар. ун-т, 2025. - 284 с. - Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/31735
Keywords: філологічні студії; мовознавство; дискурс; медіакомунікації; освіта; лінгвістичний аналіз; гендерні студії; переклад; журналістика; мовна картина світу; педагогічні технології; цифрова комунікація