Правовідносини у сфері електронної комерції: досвід Європейського Союзу - Еннан, Руслан Євгенійович; Еннан, Р. Є.; Ennan, Ruslan Ye. (Одеса : Гельветика, 2019)
На підставі законодавства ЄС проведено аналіз поняття «електронна комерція», визначено правовідносини, які становлять це поняття, досліджено поняття й використання електронних документів та електронних підписів.

The research is based on current legislation of EU. On the grounds of this documentary basis the notion of e-commerce is analyzed, legal relationships related to this notion, the use of electronic documents and electronic signatures is discussed.
Еннан Р. Є. Правовідносини у сфері електронної комерції: досвід Європейського Союзу / Р. Є. Еннан // Юридичний вісник. - Одеса : Гельветика - 2019. - № 1. - С. 87-92.
Keywords: електронна комерція; електронний документ; електронний цифровий підпис; Європейський Союз; ЄС; e-commerce; electronic document; electronic digital signature; European Union; EU; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE