Правове регулювання попереднього договору за цивільним законодавством України - Зверховська, В. Ф.; Зверховська, Валентина Францівна; Zverkhovska, Valentyna F. (Одеса : Гельветика, 2019)
У статті розглядається порядок та особливості правового регулювання попереднього договору в Україні, основні вимоги до попереднього договору й перспективи розвитку відповідних правовідносин.

The article discusses the procedure and features of the legal regulation of the preliminary contract in Ukraine, the basic requirements for the preliminary contract and the prospects for the development of relevant legal relations.
Зверховська В. Ф. Правове регулювання попереднього договору за цивільним законодавством України / В. Ф. Зверховська // Юридичний вісник. - Одеса : Гельветика - 2019. - № 1. - С. 42-46.
Keywords: попередній договір; правове регулювання; зміст договору; цивільні правовідносини; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; preliminary agreement; legal regulation; content of the agreement; civil relations