Сучасні завдання кримінально-правової науки - Стрельцов, Євген Львович; Стрельцов, Евгений Львович; Streltsov, Ievgen Lvovych (Хмельницький : Хмельницький університет управління та права, 2012)
Досліджено основні тенденції розвитку кримінально-правової науки, визначено її завдання та функції, доведено вплив на розвиток кримінально-правової науки змісту і динаміки злочинності, загальної характеристики законодавства, обов’язків України як суб’єкта міжнародних відносин.

Исследованы основные тенденции развития уголовно-правовой науки, определены ее задачи и функции, доказано влияние на развитие уголовно-правовой науки содержания и динамики преступности, общей характеристики законодательства, обязательств Украины как субъекта международных отношений.

The article examines the main trends of criminal science, defined its tasks and functions, proven impact on the development of criminal science content and dynamics of crime, the general characteristics of the law, obligations of Ukraine as a subject of international relations.
Современные задачи уголовно-правовой науки
Current Tasks of Criminal Science
Стрельцов Є. Л. Сучасні завдання кримінально-правової науки / Є. Л. Стрельцов // Університетські наукові записки = University scientific notes. – 2012. – № 1. – С. 545-547.
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; завдання; функції; кримінально-правова наука; мета кримінального права; задачи; функции; уголовно-правовая наука; цель уголовного права; tasks; functions; criminal legal science; the purpose of criminal law