Адвокатура майбутнього: перспективи і розвиток - Сиротюк, Т. С. (Одеса: Фенікс, 2022)
В статті обгрунтовано необхідність виокремлення адвокатури як правозахисної організації. Зроблено висновок, що адвокатура майбутнього повинна існувати вільно від держави, постійно вдосконалювати механізм реалізації різних напрямків адвокатської діяльності, захисту прав адвоката та вдосконалення якості надання правової допомоги.
Сиротюк Т. С. Адвокатура майбутнього: перспективи і розвиток / Т. С. Сиротюк // Адвокатура: минуле, сучасність та майбутнє : матеріали XІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 11 листопада 2022 р.) / редкол.:Н. М. Бакаянова (гол.) ; НУ «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2022. – С. 190-192.
Keywords: адвокатура; адвокатська діяльність; захист; правозахисний; правоохоронний; права людини; завдання; правозахисний інститут