Деякі питання реформування адвокатури України - Негода, Є. М. (Одеса:Фелікс, 2013)
У статті проаналізовано основні аспекти реформування в Україні. Реформа передбачає посилення ролі й престижу адвокатури в суспільстві, захист прав і свобод людини і громадянина. Містяться узагальнення та висновки щодо реформування адвокатури в Україні.
Негода Є. М. Деякі питання реформування адвокатури України / Є. М. Негода // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.240-243.
Keywords: адвокат; реформа; адвокатська діяльність; нормативно-правові акти; правова допомога; реформування адвокатури; зі