Господарсько-економічна діяльність військових частин Збройних Сил України - загальний погляд на проблематику правового регулювання - Бойченко, Е. Г.; Бойченко, Э. Г.; Boichenko, E. G. (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
Стаття присвячена узагальненому аналізу стану правового регулювання господарсько-економічної діяльності Збройних Сил України, необхідності збалансування механізмів реалізації існуючого законодавства з цього питання, його удосконалення.
Бойченко Е. Г. Господарсько-економічна діяльність військових частин Збройних Сил України - загальний погляд на проблематику правового регулювання / Е. Г. Бойченко // Актуальні проблеми держави і права : збірник наук. праць. Вип. 64 / НУ «ОЮА» , редкол. С. В. Ківалов (голов. ред.) та ін., відп. за вип. В. М. Дрьомін. – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – С. 405-413.
Keywords: економічна та господарська діяльність; військова частина Збройних Сил України; військове господарство; військове майно; экономическая и хозяйственная деятельность; воинская часть Вооруженных Сил Украины; войсковое хозяйство; войсковое имущество; economic and business activities; military units of the Armed Forces of Ukraine; military economy; military property