Місцеві фінанси в Україні: поняття та функції - Березовська, С. В. (Одеса: Фенікс, 2012)
У статті визначені основні тенденції і проблеми з розвитку системи місцевих фінансів в Україні. Запропоновані комплексні і системні заходи щодо розвитку системи місцевих фінансів, створення фінансово самостійних місцевих органів влади, розкрито поняття та функції.
Березовська С. В. Місцеві фінанси в Україні: поняття та функції / Березовська С. В. // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.93-95.
Keywords: місцеві фінанси; місцеві бюджети; бюджетна політика; ринок місцевих позик; органи місцевої влади