Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Комп'ютерні мережі» - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнародний університет, 2026)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни «Комп'ютерні мережі» Педяш Володимир Віталійович. 2. Робоча програма навчальної дисципліни «Комп'ютерні мережі» Педяш Володимир Віталійович. 3. Педяш В.В., Йона Л.Г., Мазур Г.Д. Комп’ютерні мережі : методичні рекомендації для практичних та лабораторних занять (частина 1) [Електронне видання]. Одеса, 2025. 123 с. 4. Педяш В.В., Йона Л.Г., Мазур Г.Д. Комп’ютерні мережі : методичні рекомендації для практичних та лабораторних занять (частина 2) [Електронне видання]. Одеса, 2025. 142 с. 5. Йона Л.Г., Педяш В.В., Мазур Г.Д. Комп'ютерні мережі : конспект лекцій [Електронне видання]. Одеса, 2025. 161 с. 6. Навчально-лабораторний комплекс комп'ютерних та мережевих технологій Факультету кібербезпеки, програмної інженерії та комп'ютерних наук.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Комп'ютерні мережі» . Одеса, 2026