Особливості дисциплінарної відповідальності адвокатів у США - Кісліцина, І. О. (Одеса: Фенікс, 2022)
В статті на підставі дослідження міжнародних стандартів адвокатської діяльності, законодавства, що регулює притягнення адвокатів до дисциплінарної відповідальності, на прикладі, країни США та в Україні, а також наукових точок зору з цього приводу, формуються певні пропозиції щодо вдосконалення чинного законодавства України, що регулює притягнення адвокатів до дисциплінарної відповідальності.
Кісліцина І. О. Особливості дисциплінарної відповідальності адвокатів у США / І. О. Кісліцина // Адвокатура: минуле, сучасність та майбутнє : матеріали XІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 11 листопада 2022 р.) / редкол.:Н. М. Бакаянова (гол.) ; НУ «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2022. – С. 428-441.
Keywords: адвокат; дисциплінарна відповідальність адвоката; дисциплінарна відповідальність адвокатів США; дисциплінарне провадження; нормативно-правові акти