Доцільність запровадження екологічно-правової відповідальності - Мендаленкова, Анастасія Сергіївна (Одеса: Гельветика, 2019)
В статті розглядаються загальні та особливі ознаки юридичної відповідальності за екологічні правопорушення. Обгрунтовується необхідність виділення окремого комплексного міжгалузевого правового інституту еколого-правової відповідальності та відмежування його від інших видів відповідальності.
Мендаленкова А. С. Доцільність запровадження екологічно-правової відповідальності / А. С. Мендаленкова // Проблеми застосування норм аграрного, земельного та екологічного Права: збірник матеріалів Університетської інтернет-конференції «Проблеми застосування норм аграрного, земельного та екологічного права»: матер. конференції (м. Одеса, 24 травня 2019 року) / відп. ред. д.ю.н., доц. Т.Є. Харитонова, к.ю.н., доц. Є.О. Платонова, к.ю.н., доц. Л.А. Канівець, к.ю.н., доц. К.М. Караханян. – Одеса: Гельветика, 2019. – С. 129-130.
Keywords: правовий інститут; еколого-правова відповідальність; суспільні відносини; екологічне правопорушення