Окремі зауваги щодо інституту примирення в кримінальному праві України - Поліщук, О. М. (Одеса, 2018)
У статті на підставі дослідження чинного законодавства, підзаконних актів та наукових джерел висвітлено основні положення, що регулюють механізм примирення на території України. Відображено прогалини, які потребуюють уваги законодавця, та надано пропозиції щодо їх усунення.
Поліщук О. М. Окремі зауваги щодо інституту примирення в кримінальному праві України ) / О. М. Поліщук // Кримінальне право в умовах глобалізації : матер. Міжнар. наук.-практ. конфер. (м. Одеса, 25 травня 2018 р.) / Кафедра кримінального права НУ "Одеська юридична академія". - Одеса, 2018.. – С. 151-153.
Keywords: примирення; компроміс; звільнення від кримінальної відповідальності; угода про примирення; Кримінально процесуальний кодекс України