Ф. А. Хайєк і його "Дорога до рабства" - Муляр, В. І. (Одеса, 2016)
У статті проаналізована і висвітлена праця Ф. А. Хайєка "Дорога до рабства" , яка стала надзвичайно популярною ще при першому виданні і не тільки для країн, які стають на шлях свободи, але і для країн, які сьогодні досягнули найвищих демократичних висот.
Муляр В. І. Ф. А. Хайєк і його "Дорога до рабства" / В. І. Муляр // Людина, суспільство, політика : актуальні виклики сучасності: матеріали III Міжнародної наук.-практ. конф. (м. Одеса, 12-13 лютого 2016 р.) за заг. ред. Д. В. Яковлева. – Одеса : Національний університет «Одеська юридична академія», 2016.– С. 109-112.
Keywords: Ф. А. Хайєк "Дорога до рабства"; індивідуалізм; колективізм; сучасне суспільство; людська свобода; тоталітаризм