Використання штучного інтелекту при призначенні покарання - Хильченко, А. С. (Одеса, 2018)
У статті визначені основні переваги та проблеми застосування штучного інтелекту при призначення покарання. Зазначено, що на даний період оптимальним є використанняштучного інтелекту в якості технічного судді при вирішенні питань пеналізаційного характеру.
Хильченко А. С. Використання штучного інтелекту при призначенні покарання / А. С. Хильченко // Кримінальне право в умовах глобалізації : матер. Міжнар. наук.-практ. конфер. (м. Одеса, 25 травня 2018 р.) / Кафедра кримінального права НУ "Одеська юридична академія". - Одеса, 2018.. – С. 184-187.
Keywords: штучний інтелект; правосуддя; ІТ - право; покарання; комп'ютерне управління