Аналіз потенційних витоків данних в пристроях комунікації - Задерейко, Олександр Владиславович; Логінова, Наталія Іванівна; Троянський, Олександр Вячеславович (Одеса, 2023)
Виявлення ймовірних витоків конфіденційних даних є актуальним завданням, яке може бути реалізовано за рахунок використання фіксації мережевого трафіку пристроів комунікації користувачів і подальшому виявленні в ньому з’єднань, які можна віднести до конфіденційних (або надлишкових) і даних.

Detection of possible leaks of confidential data is an urgent task that can be implemented by using monitoring the network traffic of user communication devices and further detecting connections in it that can be attributed to confidential (or redundant) data.
Аналіз потенційних витоків данних в пристроях комунікації / Задерейко О., Логінова Н., Троянський О. // Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Кіберпростір в умовах війни та глобальних викликів ХХІ століття: теорія та практика» (м. Одеса, 24 листопада 2023 р.). Одеса, 2023. - С. 105 – 108.
Keywords: пристрої комунікації; аналіз протоколів мережевого трафіку; аналіз пакетів мережевого трафіку; аналіз витоків даних; конфіденційні дані користувачів; моніторинг мережевого трафіку; міжмережевий екран; міжмережевий екран NGFW; глибока фільтрація трафіку; база конфіденційних даних; база IP адрес; блокування з'єднань; communication devices; network traffic protocol analysis; network traffic packet analysis; data leak analysis; confidential user data; network traffic monitoring; firewall; NGFW firewall; deep traffic filtering; confidential data database; IP address database; connection blocking