Нетудихатка Олег Юрійович - Єленич, С. І. (Одеса : Юридична література, 2015)
Біобібліографічний покажчик підготовлено до 80-річчя від дня народження доктора медичних наук, професора кафедри криміналістики Національного університету «Одеська юридична академія» Олега Юрійовича Нетудихатки. Покажчик містить нарис про життя та діяльність О. Ю. Нетудихатки, хронологічний перелік друкованих наукових праць, матеріали про життєвий шлях, наукову, науково-дослідну, інноваційну та навчально-педагогічну діяльність О. Ю. Нетудихатки. При підготовці видання використано фонди наукової бібліотеки НУ ОЮА та бібліотек м. Одеси, інформація та матеріали особистого архіву О. Ю. Нетудихатки. Бібліографічний опис усіх матеріалів здійснено згідно з чинними державними стандартами, зокрема ДСТУ ГОСТ 7.1:2006. Скорочення слів вживається згідно з чинними стандартами (ДСТУ 3582:2013, ГОСТ 7.12-93). Віднайдені публікації систематизовано за хронологічним принципом. Матеріал у межах року розташований за алфавітом. Для книг, які знаходяться у фонді НБ НУ ОЮА, дається шифр зберігання. Повнотекстові версії документів, включених до покажчика, містять посилання на адреси сайтів, де їх можна знайти, використовуючи пошукову систему. У першу чергу це стосується документів, розміщених в електронному архіві НУ ОЮА. Відбір закінчено у січні 2015 року. Більшість публікацій, що увійшли до покажчика, було опрацьовано de visu. Видання, не переглянуті de visu, відмічено астериском (*). Допоміжний апарат складається з алфавітного покажчика назв друкованих праць, покажчика імен, переліку періодичних і продовжуваних видань та списку абревіатур. Видання призначено для науковців, студентів, юридичної громадськості та укладачів біографічних довідників, енциклопедій тощо.
біобібліографічний покажчик
Нетудихатка Олег Юрійович : біобібліографічний покажчик / уклад. С. І. Єленич ; наук. ред.: М. В. Афанасьєва, M. М. Солодухіна, Т. Ю. Іванійчук ; НУ ОЮА, наук. б-ка. — Одеса : Юрид. л-ра, 2015. — 132 с., 8 с. фотогр. — (Серія «Вчені Національного університету “Одеська юридична академія”» ; вип. 23).
Keywords: юридическая библиография; биобиблиография; Олег Юрійович Нетудихатка; юридична біобібліографія; криміналістика; судова медицина