Методика вимірювання кондуктивних завад імпульсних перетворювачів електричної енергії комплексом АКОР-3ПК - Русу, Олександр Петрович; Русу, О. П.; Стайкуца, С. В.; Голев, Д. В.; Боєв, І. Г. (My University, 2016)
Запропоновано  апаратнопрограмний  комплекс  для  вимірювання  рівня  кондуктивних  завад  імпульсних  перетворювачів  електричної  енергії  змінного  струму  на  основі  АКОР3ПК.  Розроблено  необхідні  апаратні  та  програмні  засоби  для  вимірювання:  еквівалент  мережі  та  спеціалізоване  програмне  забезпечення  для  обробки  результатів  вимірів.  Розроблено  методику  проведення  вимірів  за  допомогою  запропонованого  комплексу.  Виконано порівняльний аналіз із результатами, отриманими у сертифікованій лабораторії, дана оцінка точності  результатів вимірів.
Методика вимірювання кондуктивних завад імпульсних перетворювачів електричної енергії комплексом АКОР-3ПК / О. П. Русу, С. В. Стайкуца, Д. В. Голев, І. Г. Боєв // Вимірювальна та Обчислювальна Техніка в Технологічних Процесах. – 2016(55). – № 2. – C. 68-73.
Keywords: перетворювач електричної енергії змінного струму; електромагнітна сумісність; кондуктивна завада; програмне забезпечення; ACAC converter; electromagnetic compatibility; conducted emissions; software; Research Subject Categories::TECHNOLOGY