Історія України та української культури : методичні рекомендації - Єфремова, Наталя Володимирівна; Єфремова, Н. В.; Ефремова, Наталья Владимировна; Yefremova, Natalia V.; Корнієнко, Ірина Валеріївна (Одеса : Фенікс, 2024)
Методичні рекомендації підготовлено з метою надання методичної допомоги в опанування дисципліною «Історія України та української культури» й самостійного вивчення найважливіших тем. Матеріали рекомендацій складено з урахуванням змін, внесених до навчального плану в 2023 р. Видання містить навчальні матеріали, плани практичних занять та список літератури, пояснення щодо змісту самостійної роботи здобувачів та питання до екзамену із зазначеної дисципліни. Видання стане у нагоді всім, хто цікавиться питаннями історії держави і права зарубіжних країн та України.
Єфремова Н. В. Історія України та української культури : метод. реком. для підготовки до практичн. занять та самостійної роботи для здобувачів вищ. освіти ступ. «бакалавр», в галузі знань 29 «Міжнародні відносини» за спеціальністю 293 «Міжнародне право» факультету судового та міжнародного права НУ «Одес. юрид. академія» [Електронне видання] / Н. В. Єфремова, І. В. Корнієнко. – Серія «Навчально-методичні посібники». – Одеса : Фенікс, 2024. – 56 с. – Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.27264
Keywords: українська культура; Античні міста-держави Північного Причорномор’я; Боспорське царство; утворення, розвиток та занепад Київської Русі; утворення, розвиток та занепад Галицько-Волинської держави; УРСР в період 1964–1990 рр.