Спеціальні питання протидії незаконному збагаченню - Кияшко, О. О. (Одеса, 2018)
Стаття присвячена дослідженню особливостей правової регламентації кримінальної відповідальності за незаконне збагачення та спеціальні питання протидії корупційної злочинної діяльності.
Кияшко О. О. Спеціальні питання протидії незаконному збагаченню / О. О. Кияшко // Кримінальне право в умовах глобалізації : матер. Міжнар. наук.-практ. конфер. (м. Одеса, 25 травня 2018 р.) / Кафедра кримінального права НУ "Одеська юридична академія". - Одеса, 2018.. – С. 222-224.
Keywords: кримінальна відповідальність; незаконне збагачення; покарання за незаконне збагачення; кримінально-правова норма; Кримінальний кодекс України