Конституційно-правові питання виконавчої влади : навчально-методичний посібник для здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії у галузі знань 08 “Право”, спеціальність 081 “Право” - Терлецький, Дмитро Сергійович; Терлецький, Д. С.; Terletskyi, Dmytro S.; Батан, Юрій Дмитрович; Батан , Ю. Д.; Batan, Yurii D.; Олькіна, Олена Володимирівна; Олькіна, О. В.; Olkina, Olena V.; Констанкевич, Юрій Зиновійович; Констанкевич, Ю. З.; Konstankevych, Yurii Z. (Одеса, 2021)
Навчально-методичний посібник присвячено системному конституційно-правовому аналізу актуальних питань організації та здійснення виконавчої влади в Україні та співвіднесених з нею процесів публічного управління та адміністрування. Посібник підготовлено відповідно до вимог державних освітніх стандартів для викладачів закладів вищої освіти та здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії у галузі знань 08 “Право”, спеціальність 081 “Право”.
Конституційно-правові питання виконавчої влади : навч.-метод. посібник для здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії у галузі знань 08 “Право”, спеціальність 081 “Право” / Д. С. Терлецький, Ю. Д. Батан, О. В. Олькіна, Ю. З. Констанкевич / за заг. ред. Д. С. Терлецького. – Одеса, 2021. – 120 с. https://doi.org/10.32837/11300.16157
Keywords: публічна влада; конституційне право; конституційний дизайн виконавчої влади та публічного управління; вищий інституційний рівень виконавчої влади; взаємодія органів публічної влади на місцевому територіальному рівні; public authority; constitutional right; constitutional design of executive power and public administration; higher institutional level of executive power; interaction of public authorities at the local territorial level; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE