Правові аспекти використання альтернативних джерел енергії - Заболотна, Діана В'ячеславівна (Одеса: Гельветика, 2019)
У статті розглянуто перспективи та проблеми розвитку альтернативної енергетики в Україні у розрізі дії чинного законодавства та затвердження необхідних нормативно-правових актів. Здійснено оцінку стану розвитку впровадження віднолювальних джерел енергії на території України.
Заболотна Д. В. Правові аспекти використання альтернативних джерел енергії / Д. В. Заболотна // Проблеми застосування норм аграрного, земельного та екологічного Права: збірник матеріалів Університетської інтернет-конференції «Проблеми застосування норм аграрного, земельного та екологічного права»: матер. конференції (м. Одеса, 24 травня 2019 року) / відп. ред. д.ю.н., доц. Т.Є. Харитонова, к.ю.н., доц. Є.О. Платонова, к.ю.н., доц. Л.А. Канівець, к.ю.н., доц. К.М. Караханян. – Одеса: Гельветика, 2019. – С. 77-79.
Keywords: зелений тариф; альтернативна енергетика; відновлювальні джерела енергії; розвиток; енергоресурси