Ядерна та радіаційна безпека в системі екологічної безпеки - Фартушок, Анастасія Романівна (Одеса: Гельветика, 2019)
У статті проведено аналіз ядерного законодавства України, виявлено його головне призначення в сфері використання ядерної енергії і забезпечення ядерної і радіаційної безпеки.
Фартушок А. Р. Ядерна та радіаційна безпека в системі екологічної безпеки / А. Р. Фартушок // Проблеми застосування норм аграрного, земельного та екологічного Права: збірник матеріалів Університетської інтернет-конференції «Проблеми застосування норм аграрного, земельного та екологічного права»: матер. конференції (м. Одеса, 24 травня 2019 року) / відп. ред. д.ю.н., доц. Т.Є. Харитонова, к.ю.н., доц. Є.О. Платонова, к.ю.н., доц. Л.А. Канівець, к.ю.н., доц. К.М. Караханян. – Одеса: Гельветика, 2019. – С. 192-194.
Keywords: ядерна та радіаційна безпека; ядерне законодавство; ядерна енергія; нормативно-правові акти; міжнародні конвенції