Становлення часу як ознаки об'єктивної сторони злочину (з XI по XIX століття) - Семенюк, Н. М. (My University, 2018)
У статті досліджено становлення часу як ознаки о'єктивної сторони злочину ( з XI по XIX століття ).
Семенюк Н. М. Становлення часу як ознаки об'єктивної сторони злочину (з XI по XIX століття) / Н. М. Семенюк // Кримінальне право в умовах глобалізації : матер. Міжнар. наук.-практ. конфер. (м. Одеса, 25 травня 2018 р.) / Кафедра кримінального права НУ "Одеська юридична академія". - Одеса, 2018. – С. 248-250.
Keywords: час як ознака об'єктивної сторони злочину; об'єктивна сторона злочину; суспільно небезпечні діяння; місце вчинення злочину; час вчинення злочину