Розвиток інституту судового захисту в УРСР в перші повоєнні роки - Шевченко, К. О. (Одеса:Фелікс, 2013)
Стаття присвячена дослідженню інституту судового захисту в УРСР в перші повоєнні роки. Розглянуто адвокатуру в післявоєнний період, її організацію та діяльність.
Шевченко К. О. Розвиток інституту судового захисту в УРСР в перші повоєнні роки / К. О. Шевченко // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.200-203.
Keywords: адвокатура; судовий захист; адвокатська діяльність; післявоєнний період; колегія адвокатів