Основні сучасні положення онтогносеології юридичної реальності - Бернюков, А. М.; Bernyukov, А. М. (Одеса : Юрид. л-ра, 2015)
У статті у світлі сучасної західноєвропейської філософсько-теоретичної думки піддано аналізу основні й загальні методологічні характеристики юридичної реальності.
Бернюков А. М. Основні сучасні положення онтогносеології юридичної реальності / А. М. Бернюков // Наукові праці Національного університету «Одеська юридична академія». Т. 16 / голов. ред. М. В. Афанасьєва ; МОН України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2015. - С. 208-225.
Keywords: право; філософія права; онтологія права; гносеологія права; юридична реальність; философия права; онтология права; гносеология права; юридическая реальность; right; legal philosophy; legal ontology; legal gnoseology; legal reality