Особливості застосування до суброгації загальних норм про перехід прав кредитора - Головачов, Ярослав В’ячеславович; Головачев, Ярослав Вячеславович; Golovachev, Yaroslav V. (My University, 2015)
Стаття присвячена розгляду особливостей застосування норм про перехід прав кредитора (513519 ЦК України) для переходу прав кредитора шляхом суброгації. Визначені проблемні аспекти досліджуваних питань.

Статья посвящена рассмотрению особенностей применения норм о переходе прав кредитора (513519 ГК Украины) для перехода прав кредитора путем суброгации. Определены проблемные аспекты исследуемых вопросов.

The article is devoted to the application of the features of the transfer of the rights of the creditor (513519 CC Ukraine) to go through the creditor’s rights of subrogation. The identified aspects of the issues.
Головачов Я. В. Особливості застосування до суброгації загальних норм про перехід прав кредитора / Я. В. Головачов // Часопис цивілістики. – 2015. – Вип. 18. – С. 119-123.
Keywords: суброгація; зобов’язання; страхування; перехід прав кредитора; заміна осіб у зобов’язанні; суброгация; обязательство; страхование; переход прав кредитора; замена лиц в обязательстве; subrogation; liability; insurance; transfer of the rights of the creditor; replacement of persons in the obligation