Підтримка бізнесу у боротьбі з пандемією COVID-19 у країнах Європи - Берназ-Лукавецька, Олена Михайлівна (Одеса : Фенікс, 2021)
Стаття присвячена дослідженню проблем і перспектив розвитку бізнесу у ботьбі з пандемією COVID-19. Зазначено, що кожна країна нашого світу відчула негативний вплив коронавірусу на свою фінансову та економічну системи, тому дуже важливим є запозичення позитивного досвіду більшості країн та засобів які використовувалися у бізнесі при боротьбі з пандемією.
Берназ-Лукавецька О. М. Підтримка бізнесу у боротьбі з пандемією COVID-19 у країнах Європи / О. М. Берназ-Лукавецька // Шерешевські читання. Проблеми цивілістики в умовах пандемії та ІТ : матер. Всеукр. наук. конф. (м. Одеса, 10 грудня 2021 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; за заг. ред. д.ю.н., проф. Є. О. Харитонова. – Одеса : Фенікс, 2021. – С. 151-153.
Keywords: малий та середній бізнес; пандемія COVID-19; економічна криза; антикризові заходи; розвиток